Upit za termin servisa

Želite dogovoriti termin?

Jednostavno unesite najvažnije podatke i Vaš upit biti će odgovoren u najkraćem mogućem roku.

Upit Termin servisa

Naše usluge

Bankomat blagajna

Bankomat blagajna

Kod nas možete plaćati slijedećim karticama: American Express, Master Card, Diners Card, Maestro Card, Visa Electron Card, jednokratno ili na rate.
Boutique

Boutique

U našem salonu imamo i prodaju svih bitnih sitnica sa oznakom Vaše marke. VW, Seat ili Škoda majica, privjesak, model auta, torba, ručnik, naočale, olovka, kapa i još mnogo zanimljivih sitnica pogodnih da ih poklonite sami sebi li Vama dragim osobama.
Brzi servis

Brzi servis

Poslove koji traju do jednog sata, npr. izmjena ulja, kočnica, guma - izvodimo brzo i povoljno. Rezervirajte svoj termin i uštedite vrijeme.
Café

Café

Dok čekate na svoje vozilo na servisu u salonima smo osigurali za Vas ugodne kutke u kojima možete popiti topli napitak, pročitati novine ili pogledati novosti iz auto industrije..
Dodatna oprema

Dodatna oprema

Za svakoga ponešto! Uvijek imamo veliki izbor artikala iz područja: sigurnost, komfor, sport, odjeća, zaštita od krađe i mnogo mnogo više.
Dorada

Dorada

Vaš auto napravit ćemo još atraktivnijim spuštanjem i proširenjima.
Internet-Terminal

Internet-Terminal

U svim salonima osigurana je besplatna wi-fi internet veza kako bi Vam skratili vrijeme čekanja.
Javni prijevoz - autobus

Javni prijevoz - autobus

Najbliža stanice javnog prijevoza od nas udaljena samo 50-tak metara.
Servis auto klime

Servis auto klime

Vaš klima uređaj kod nas je u najboljim rukama - održavanje i popravak.
Kutak za djecu

Kutak za djecu

U salonima imamo i kutke za djecu sa igračkama, toboganom i malim sitnicama potrebnim da zaokupe dječju pažnju kako bi mama i tata mogli bezbrižno i u miru razgledati vozila.
Lakirnica

Lakirnica

U našoj moderno uređenoj lakirnici opremljenoj kompjuteriziranom mješaonicom boja koristimo isključivo najkvalitetnije boje na bazi vode koje su ujedno u skladu s prirodom. Na poslove lakiranja dajemo jamstvo.
Limarija

Limarija

U vlastitoj limariji sa stolom za razvlačenje karoserije Vaše vozilo dovodimo u prvobitno stanje. Pouzdajte se u visoku kvalitetu, jamstvo i prihvatljive cijene.
Njega

Njega

Učinite Vašem vozilu nešto dobro. Sunce, hladnoća, sol, i nečistoća uništavaju lak. Redovita njega vozila zaslužna je za održavanje vrijednosti vozila kao i za "sjajan nastup".
Praonica

Praonica

Skrbimo i za čistoću Vašeg vozila, pa ćemo ga uvijek nakon bilo koje servisne usluge besplatno oprati u našoj praonici.
Taxi

Taxi

Nakon što vozilo ostavite kod nas na servisu, ukoliko se niste odlučili na najam našeg vozila, na Vaš zahtjev rado ćemo Vam pozvati taxi.
Tuning/Motor

Tuning/Motor

U našem servisu svoje vozilo možete dotjerati prema vlastitim željama. Od spuštanja preko proširivanja do tuninga motora i optičkog tuninga.
Vučna služba

Vučna služba

Za Vas ćemo u slučaju potrebe organizirati vučnu službu koja će do Vas stići u najkraćem roku - radnim danima, nedjeljom ili praznikom, od 0 do 24 sata.
Vulkanizer

Vulkanizer

Na raspolaganju su Vam sve marke guma, po povoljnim cijenama! Raspolažemo vlastitim timom za montaže, koji će Vam u najkraćem roku zamijeniti gume.
Zamjensko vozilo

Zamjensko vozilo

Ukoliko ste svoje vozilo ostavili na popravku, a u sklopu mobilnog jamstva, iskoristite mogućnost i odvezite se do svog radnog mjesta ili kuće zamjenskim vozilom, o čemu ćete detaljnije upute dobiti kod Vašeg servisnog savjetnika.