Zaštita vaše privatnosti prilikom korištenja naših internetskih stranica posebno nam je važna. Stoga vas u nastavku detaljno informiramo o prikupljanju osobnih i anonimnih podataka.

Zaštita podataka

Za zaštitu Vaših podataka poduzeli smo tehničke i organizacijske mjere, posebno protiv gubitka, manipulacije i neovlaštenog pristupa. Postupak zaštite podataka kontinuirano prilagođavamo tehničkom razvoju.

Prikupljanje i obrada osobnih podataka.

Osobni podaci pohranjuju se samo onda kada nam Vi - npr. u okviru registracije kod upita, nagradne igre ili za pretplatu na newsletter - izričito dozvolite korištenje i odobrenje za obradu.

Vašu suglasnost možete povući u bilo kojem trenutku bez roka i sa stupanjem na snagu odmah, na E-mail adresu navedenu u Impressumu, ili poštom na adresu. Uz to uklanjanje sa liste primatelja newslettera, moguće je klikom na poveznicu koja se nalazi u svakom izdanju. Za ovo možete iskoristiti i kontakt formular koji se nalazi na stranici.

Ukoliko se od Vas tijekom korištenja jedne od ponuđenih usluga zatraži navođenje Vaših osobnih podataka, tada je povezivanje Vaših osobnih podataka s podacima iz protokoliranja pristupa preko anonimne IP-adrese u svrhu izrade osobnog korisničkog profila isključeno.

Budući da pristanak na korištenje Vaših podataka u prethodno spomenute svrhe može obuhvaćati i prijenos Vaših podataka našim partnerima (prodajne i servisne poslovnice), pružateljima financijskih usluga (Porsche leasing, Porsche Bank, Porsche osiguranje) odnosno institutima za ispitivanje javnog mnijenja radi istraživanja tržišta i analize zadovoljstva kupaca, Vaši podaci se mogu proslijediti i na ova mjesta. Osim navedenog, podaci se ne prosljeđuju trećim osobam